michaelajohansson.blogg.se

3 veckor kvar

Publicerad 2013-04-08 09:06:30 i Allmänt

Idag är det måndag, den 8 april, ledig dag och bara 3 veckor kvar tills jag kommer hem till Hestra igen. Kan inte fatta vart denna säsongen tagit vägen? Jag kom ju nyss hit, och jag kom absolut jättenyss hem ifrån Japan. Men tiden visar annat, det är 5 månader sedan jag kom hit första gången i höstas och det är 3 månader sedan jag kom hem ifrån Japan. Vad händer?! Tiden bara flyger iväg...
 
Jag har inte varken haft tid, ork eller något internet för att blogga sedan jag kom hem. Men nu har vi flyttat. Andreas skulle hem för han fått jobb, så då blev det bara jag och Samuel kvar. Vi bestämde då att vi istället skulle säga upp huset och bor nu istället i en lägenhet vid skoogs. Dels för att slippa den höööga hyran och att vi skulle slippa flyttstäda hela huset själva.
 
Förra veckan kom Beccabushit och hjälpte oss att jobba. Jag gick igenom grejerna med henne 15 min på morgonen innan rusningen kom. Sedan klarade hon sig helt själv, hela veckan! Helt fantastiskt :) Utan henne under påsken så hade det blivit kaos, men nu klarade vi oss alldeles utmärkt.
 
Jag har nu varit ledig i två dagar, så nu sitter jag och äter lite frukost innan jag ska städa iordning på mina prylar och sedan åkta bort till hamra och kanske ta några svängar. Har hört att backarna fortfarande är perfekta!
 
Det var väl det jag hade att säga för nu, förhoppningsvis kommer det ett nytt inlägg om inte jättelänge igen.
 får passa på att äta gomat nu när jag får bestämma själv ;)
Puss&kram
 

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela