michaelajohansson.blogg.se

Sommarjobb

Publicerad 2014-06-24 12:54:00 i Allmänt

 
 
Nu har jag varit hemma i snart 2 månader, och i Sverige 4 månader(!!) Hur är det möjligt att tiden går så snabbt? Ja det gör den iaf, så man får försöka ta vara på dagarna och göra något vettigt av det.
 
Nu har jag börjar jobba på mitt sommarjobb, event med Team Sportia, så första delen med Vätternrundan är avklarad. Efter två veckor med extremt mycket jobb har det varit skönt att vara ledig en och en halv vecka. Jag och Linnea åkte till Mahult och var där några dagar, tog det lugnt, cyklade och bara passade på att bli pigg. Inte för att piggheten kom tillbaka, men det var skönt att bara få vara lite.
Midsommar var lugn och skön. Vi bara åt god mat och spelade lite kubb, så det blev ingen sen kväll.
 










































Nu sitter jag och funderar på om jag ska börja packa, för imorgon går Team Sportia lasset mot Vansbro för 1,5 veckas jobb på simningen. Det ska bli kul att jobba lite igen, även fast man fortfarande knappt återhämtat sig sen förra eventet.
 
Annars har det inte hänt mycket, jobb och lägenhetsletandet går trögt. Så vad som händer från Augusti och framåt är väldigt oklart. Så om någon vet någon som har lägenhet i Jönköping eller vet något jobb så är jag öppen för förslag :)
 
Har även passat på och klippa mig, så här kommer några före och efter bilder! :)








 
Sen har ju lillcurris tagit studenten och gått bal. Hon var så fin!! :) Tänk att hon redan tagit studenten!!
 
 
 
 
 
Ha en bra sommar!

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela