michaelajohansson.blogg.se

SOMMAR

Publicerad 2013-06-27 01:09:10 i Allmänt

Mitt i sommaren, mitt i livet. Alldeles för mycket saker att välja på, beslutsångesten kommer smygandes. Man vill så mycket, men hur ska man få ihop allt?
Det verkar som att hösten/början av vintern är spikad, vilket känns jätteroligt. Blir ett nytt och roligt äventyr, sparar på detaljerna tills jag vet mer.
 
underbara vänner!

 
Men satt precis och läste igenom alla blogginlägg sedan våran Japan resa och Funäs tiden. Jag vet inte om man bara längtar tillbaka för att det var bra och roligt, eller om man faktiskt vill göra det igen! kanske inte just Funäs, det känner jag mig klar med, även fast det har varit jättebra! Men Japan....
 
Jag vet inte om jag är helt dum i huvudet, konstig eller kanske bara har ett intresse utan dess like. Jag längtar tillbaka till Japan och Niseko så det gör ont i magen. Tårarna är nära att komma och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur kan man mitt i sommaren längta till riktigt vinter igen? Det är ju nu Sverige iaf SKA vara som bäst, Men ändå hade jag hellre varit i Niseko med 1 m nysnö och bara pumpat puder med snorkel och ätit den där äckliga frukosten och dom tråkiga grönsakerna. Kanske uppskattar man saker 1000 ggr mer efteråt, men jag vill faktiskt tillbaka! Frågan nu är bara hur jag ska få allt att gå ihop?!
TA MIG TILLBAKA!
 
Att göra hösten/vinterns projekt känns SÅ rätt, men sedan då? Kan man åka på en resa direkt efter en annan? hmmm.... Kan någon snäll själ bara säga till mig hur jag ska göra för att få göra allt jag vill men ändå att allt ska bli bra och gå ihop sig?! :)
 
Annars är sommaren ganska bra också, har varit på Gotland och hälsat på Anna och firat midsommar, vilket var en riktig klyschig midsommar, men SÅ mysigt! Vi kommer tillbaka Anna, vänta du bara :)
 
Midsommarlunch
<3
Tofta strand
Hälsa på hos Annelie och Olle och titta på Högklint
Myyyys!
Ja, hon är så stark som hon ser ut. Om inte starkare!
 
Nu blir det jobb resten av sommaren, eller ja hela juli ut, sedan får vi se vart vinden tar mig!
 
Lite bilden från sommaren hittils!
träning på g!
Molly, Curre och Znuff
Strandpromenad i Halmstad
Ja, vi gillar nog färgglada skor ändå!
Nu klarar du allt, till och med Vansbro simmet ;)
tvätta, tvätta, tvätta...
Efter minigolfen är vi lika glada som innan, eller?!
 
God natt!!

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela