michaelajohansson.blogg.se

HEMMA!

Publicerad 2013-05-03 00:49:00 i Allmänt

 
 
Eftersom jag inte varit jätteflitig på att skriva nu när jag kommit tillbaka från Funäsdalen, tänkte jag att jag kunde ta en sammanfattning av säsongen med både text och bilder. 

Vi kan börja historian med en bild på den vackra vintervägen vi möttes av när vi, jag och Amanda tog Tyben upp till Funäsdalen i december.

När vi väl kommit fram tog vi våra trötta kroppar in i huset där vi möttes av ett glatt välkomnande av julbocken. Kallt och eländigt tog vi en snabbtur genom huset som såg bra ut. Men när vi skulle se oss om i rummen blev det värre, första rummet var fullt med innebandyklubbor osv i taket. När vi sedan öppnade dörren till mitt rum stod Tessan där, helt oskyldig men väldigt skrämmande!

Dagen efter kom killarna upp och vi flyttade in i Ski Lodgen som är nybyggd i Hamra. På kvällen när  vi skulle sova fick vi oväntat besök?!

Dagen efter blev det skidåkning, lyckligare kan man inte va!

Vi lärde oss även att gjuta sulor inför vinterns jobb och att slipa stålkanter.

 

Sedan blev det nyår, det firades med Amanda, Kevin, Becca, Sebbe, Emelie och Andreas och Samuel och deras kompisar. Det blev en lyckad nyårsafton och nyårs ”helg”.

 

Innan jag åkte till Japan började jag nästan undra vad jag bodde med för människor?!

 

 
När jag sedan kom tillbaka började det med att grabbarna körde på utklädning, undrar egentligen vad som hände?
 
Och påväg till måndagsklubben höll man på att dö. Vad är det som gömmer sig i trädet? Är det Samuel uppe i trädet och kanske en Andreas som skymtar förbi påväg ner?
Det blev också lite moonski och brädåkning.
 
Vi har även försökt träna lite, det blev iaf längskidor en dag.
 
En bild på huset och utsikten vi hade.
 

När jag sedan kom hem hade Amanda flyttat hem och kvar var jag och grabbarna grus. Vi fick även in en skidskolelärare som bodde hos oss ett tag. Sedan kom sportloven och löste av varandra vilket gjorde att vi mest jobbade. Men v 11 kom Agnes och Elina på besök. Vi åkte skidor i Ramundberget och passade på att njuta. Men innan njutningen fick vi putta en liten bil runt OKQ8, folket som stod o väntade på bussen undrade nog vad vi gjorde. Och man undrar ju också vem som satt i bilen. Jo Samuel såklart, och vi tjejer fick putta!

 

Vi lyckades tillslut att göra en 4planka, men det tog lite tid och några svordomar.

 

Sen kom påsken och Becca hjälpte oss på jobbet eftersom Andreas flyttade hem för att börja jobba och Samuel  åkte till USA för att bättra på brännan. Sedan blev jag själv kvar och tog en utekväll med Skalman.

 

Vi hade också sommarfest, avslutning med jobbet. Och sommarklädd vad man tvungen att va, så det var bara att klippa av brallorna och köra!

 

 
En skypekväll med underbara vänner hanns också med!

De sista veckorna har nu varit ganska slappa, inte jättemycket på jobbet och ganska hyffsat väder. Vi var på afterski med Rydell & Quick, All in tonight like a ROCKSTAR!

Sista veckan, när vi slutat jobba passade vi verkligen på att njuta. Skicross och solning med Samuel och Anton.

 

Ride Or Die, bitches!

Sista svägen med Segertåget och Mustasch.

Och så fick jag lära mig att valla snowblades, det ska visst vara med riktigt stearin för att få bästa reslutat!

Vi sa också Hej Då till vår underbara soffa.
 
Nu är jag hemma igen och igår blev jag överraskad av mina underbara vänner. Maria sa att vi skulle gå en promenad, så jag gick dit helt ovetandes. Hon var lite seg, som vanligt men jag tänkte att snart ska vi säkert gå. Tillslut gick vi och hon ville gå till Åparken för att se om det fanns några blommor. Vi gick vidare och hon tittade ut mot bryggan där det satt massa folk.
Jag: Alltså att dom inte byggde bryggan större så man hade kunnat sitta fler där.
Maria: Men ska vi kolla vilka som sitter där?
Jag; Men sluta, vi kan ju inte bara gå och kolla?!!
Så hör jag tessans söta lilla fniss och ser Jennyfers lockiga hår och inser att dom lurat mig allihopa. Ingen skulle vara hemma och hinna träffas på länge! Men så glad jag blev, tårarna nästan kom och jag blev helt paff! SÅ roligt :) så det blev en heldag på bryggan med lunch, fika och spel. TACK! <3
 
 

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela