michaelajohansson.blogg.se

Snart slut

Publicerad 2014-04-14 21:31:56 i Allmänt

Vi har jobbat ganska mycket nu det sista. Men vädret har faktiskt varit ganska bra, så vi har åkt mycket längd och gottat oss. 
Förra veckan var nag hemma några dagar, det var skönt att känna lite vårluft och träffa familjen igen. Sen var själva anledningen inte alls rolig, men det var en fin dag och det känndes skönt att få komma hrm och träffa alla!

När jag kom tillbaka tog vi en afterskikväll på lodgen och kollade på bandet som spelade. Sen var vi på eriksgården och dansade loss lite och på söndagen var vi där och käkade. Så det var full rulle :)

Sen nu i helgen var det skoteravslutning och sm här. Så Rydell och Quick var här o lirade några gamla godingar. Det var skoj att det hände lite. Men däremot var lärdagsnatten den västa hittils. Vi gick och la oss kl 10. Linus och Lisa har också varit här i helgen men vi var trötta så vi gick och la oss. 
Kl 2 gick brandlarmet. Men vi är så vana vid att larmet alltid går här, sp vi regaerade inte riktigt. Men Lisa gick upp och kollade ut genom dörren och sa : oj hörrni! Nu ryker det faktiskt! 
Så vi flög ur sängen, på med kläder. Linnea bytta tröja för att hon gillade en annan mer, Anders tog på sig shorts, men kom på att det skulle bli för kallt och drog fram täckbyxor. Jag drog på mig mina kläder och tog Ipaden och plånboken och Lisa tog hela väskan, sprang in och hämtade sitt smink och var redo. Vi öppnade dörren och skulle gå. Då kom en vakt och sa att vi kunde lägga oss. Detvar någon som sprutat ut en brandsläckare precis utanför vår dörr. Men larmet gick igång flera gånger till. Så med hjärtat i halsgropen så la vi oss igen. 
Precis när vi somat om så gick det igång igen, kl 4 denna gång. Så vi var helt förstörda igår på jobbet. Men vi har skrattat så mycket åt alla konstiga reaktioner vi gjorde mitt i natten, haha!

Imorgon tar vi vår sista ledga dag, så vi hoppas på fint väder så vi kan gå solskensturen :)
Nästa onsdag åker vi till Tärna och stannar några dagar innan vi åker till Stockholm några dagar ! Ska bli skönt o göra nått annat. Och sen blir det äntligrn HEM!




















Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela