michaelajohansson.blogg.se

Fredag

Publicerad 2013-12-06 15:29:22 i Allmänt

Fredag, underbara fredag. Vaknade vid 8 imorse och brände av ett benpass. Sen åt vi lite frulle innan vi tog våra badkläder och gick till en lagun. Jättekonstigt ställe, vi är ju i en storstad. Och mitt i stan har dom byggt upp n "fejkstrand",  så sjukt coolt. Det var sandstrand och sandbotten, till skillnad mot dom andra lagunerna vi varit vid. Så vi låg där hela långa dagen och bara njöt, läste lite och lyssnade på musik. 

När vi kom hem åt vi lite mat, vi har gått all in på tonfisk idag. Lunchen bestod av pasta, bönor och tonfisk. Till middag blev det macka med tonfisk. Det är billigt och bra, men framförallt billigt, haha. 

Sen gick vi ut och gick här i stan, det är verkligen jättemysigt. Det är massa restauranger och julpynt och lampor överallt. På kvällarna blir det verkligen mörkt här, och då känns det faktiskt som jul. Även fast det är 30 grader varmare än hemma typ :)

När vi var ute och gick, gick vi och sjöng. Två killar kom och sprang förbi oss och en av killarna vänder sig om och skrattar, skakar lite på huvudet och fortsätter. Men det slutar inte här. När vi kom in på 7elevn spelar dom Spice Girls och Lisa ställer sig och tar en choklad som mikrofon, då ser två killar henne och bara kollar på oss, haha. 
Sen kom vi in på baren här på hostlet, så ja och Lisa börjar dansa lite. Då kollar två av DJarna på oss och bara skrattar. Så vi kan sammanfatta kvällen med att vi har gjort mycket för att glädja andra ;) 

När vi var på påväg hem hörde vi massa musik och folk dansade. Mitt på gatan hade dom dragit fram en bil med världens musikanläggning med salsa musik. Framför bilen på ett litet torg stod massor med människor och dansade. Värste grejen. Det skulle verkligen aldrig hända i Sverige. Vi blev helt impade och stod och kollade jättelänge, så sjukt duktiga.  Det kom fram folk och frågade om vi ville dansa, men vi kan ju inte det där, så vi tackade artigt nej men bestämde oss att när vi kommer hem ska vi lära oss. Så nu blir det salsa kurs när vi kommer hem :) 

När vi kom hem spelade vi lite uno i korridoren, vi hade lite problem med spelreglerna idag. Helt plötsligt säger Linnea att det är Lisas tur och lila, men lila finns ju inte ens. Och lisa lägger ett vanligt kort och försöker byta färg till gul. Jaa lite trötta är vi kanske ändå. Så nu ska vi sova, för imorgon åker vi vidare till Surfers Paradise :)















Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela