michaelajohansson.blogg.se

St kilda

Publicerad 2013-12-29 13:58:10 i Allmänt

I natt vaknade jag av att någon pratade. Bredvid mig låg Linnea och svamlade, både på svenska och engelska, regular någonting och ett coolt hus. Sen snurrade hon runt i sängen och nästan på Lisa. Jag skrattade lite för mig själv och skrev upp vad hon sa, men trött som man var blev det inte riktigt sammanhängande så tyvärr fick jag inte ihop det riktigt i morse. Men kul var det. Och Lisa hade hört precis som mig, aå vi hade legat på varsin sida om Linnea och skrattat!

Idag har vi varit i st kilda, ett beach ställe här i Melbourne. Vi gick på en marknad och köpte ringar, jag köpte 4 ringar för $10, det är ingenting! jättefina, säkert inte i silver, men ändå. sen ät vi Sushi och gick längs med vattnet. Ett mysigt ställe med massa restauranger och cafeer. Vi hittade en skatepark, alltså shit vad barn är duktiga på skateboard, man blir helt i chock! Och så kul att se alla gamla "leka" med dom unga, ge tips och bara hänga. Vi gick lite i affärer och sen tog vi en fika på ett cafe vid stranden. Det är ingen jättevärme här, så idag har vi gått i långärmade tröjor hela dagen. Konstigt vad det kan skilja från dag till dag. Sen tig vi spårvagnen tillbaka till stan och skulle gå på ett art gallery, men tyvärr stängde dom så vi fick fortsätta. Vi gick till stan och kollade runt och sen till ett casino, men vi vågade inte gå in för vi kände oss inte riktigt bekväma där inne, allt var fint och glänste, och där kom vi i vans och vanliga kläder. Neeej, ingen bra kombo. Så vi åkte hem och åt mat istället. 

När vi satt och pratade om boende ikväll fick Lisa mail om att vårt rum inte fanns kvar, vilket betyder att vi inte har något boende imorgon. Paniken infann sig, men efter ett tag lugnade vi oss och kände att okej, vi tar det på plats. Allt är öppet dygnet runt, så vi får gå och pruta! ;)

Imorgon lämnar vi alltså underbara Australien. Hade jag inte haft jobb hemma hade jag velat stanna, eller det är lite blandat. Men detta landet är fantastiskt! Jag förstår svenskar som flyttar hit, det är som sverige fast bättre. Men man undrar var dessa 4 månader har tagit vägen, helt bortblåsta. Det känns som att vi kom hit igår! 

Jag vet inte hur det blir med användning av telefon osv på Bali, så efter imorgon kanske inläggen kommer mer sporadiskt. Men det märker vi. Först ska vi hitta någonstans att bo över nyår ;)




















Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela