michaelajohansson.blogg.se

Sista dagen

Publicerad 2013-02-03 13:29:04 i Allmänt

Nu sitter vi här på rummet, har ätit våran sista mysmåltid här på golvet och har nju dragit igång Kesha på högsta volym och dansar runt i rummet. Kameran är varm av allt användande och vi är glada. Inte för att vi vill åka hem så, men Tokyo, storstad. Det är roligt, men nu är vi trötta. Alldeles för trötta för att springa runt och vara turister. 20 dagars skidåkningn och 5 dagars springande på stan har satt sina spår, så vi längtar lite tills flygresan hem imorgon. Sitta på ett plan i 11,5 timmar och bara sooooooooooova! :) Men när vi väl kommer hem vet jag att vi kommer längta tillbaka. Speciellt till Niseko, vårat nya älsklingsställe! Jag bara MÅSTE tillbaka dit. Helt underbat, trevliga människor, bästa skidåkningen och jaa, där njöt man av livet!
 
 
Dagen började på Harajuku, ett helt galet ställe. När vi kom dit var i helt själva och tänkte väl mest, jaha.. det var det. Men efter några timmar vällde det in folk med alla möjliga konstiga stilar. Från pokemon och prinsessor till bara helt galna människor. Det var ett nöje att bara titta på folk! Sedan var det massa småaffärer med så sjukt konstiga kläder. Det fanns även mycket bra affärer, men när man gått där vet man tillslut inte vad som är snyggt, fult, konstigt eller bra längre. Så där blev det ingen shopping idag. Efter några timmar och efter både fika och lunch tog vi oss till Shibuyja istället.
 snygg skyltdocka
lycklig utanför barbie, min favvo!
snabbaste cyklen i stan tillhör såklart vår vän "Yo" med dom snabbaste glasögonen!
kanske även dom snabbaste skorna!
tröttast i stan? Tror det!
Även här en trött krigare
får man vila lite innan maten?
mumma!
hej då!
 
Här har dom ett känt övergångsställe, det är typ från 5 riktningar som alla blir gröna samtidigt. Fattar inte hur det kan samlas så mycket folk på samma ställe VARJE gång det blir grönt. Det bara är folk överallt, så vi satt på Starbacks och tittade på detta ståhej! Det roliga här är också att man sticker verkligen ut om man inte är japan, eller om man har några färgglada kläder på sig. Så vi satt o såg alla vilsna människor från våra trakter, haha. Men sedan insåg vi snabbt att vi själva då? I denns stan har de flesta svarta, mörka kläder, inget utstickande (förutom då de som är helt galet klädda, vilket inte är många % om man slår ut det på allt folk) utan bara helt vanliga. Vi kommer där från Europa, blonda, knallröd och turkos/lila jackor och med en karta i högsta hugg. Hur vilsna ser inte vi ut? Men det bjuder vi på ;)
lugnt och skönt
PANG, och där gick startskottet!
fikatime
så sant
 
Vad tycker vi om teknik och vinkar? banan var tajt och kort!
happy!
eehmm..
 
Vi gick runt i lite mer affärer och hittade även idag bra affärer, våra favvo forever 21 fick även idag sälja lite saker. Finns denna affären i Sverige? Mycket bra affär iaf.
dansmoves! Gangnamstyle
Bom bom!
Wijawoo!
coolaste hunden!
 
Kanske detta blir vårat sista inlägg härifrån Japan, vilket känns sorgligt. Men mest ledsamt är det att inte få åka tillbaka till Niseko nu! Och att jag och Emmie inte kommer ses varje dag mer... Så nu ska vi njuta av varandras umgänge sista kvällen genom att freaka loss med dans på hotellrummet! Imorgon eftermiddag/kväll svensk tid är vi åter på fast mark. Höres!
Nu ballar det ur...
danstime
Kesha bjuder på musik ikväll
trötta efter allt hårt slit..
packat och klart, nu drar vi!
Denna bilden får avsluta kvällen och även våran tripp i Tokyo (förlåt emmie) haha!
Kram fårn ett underbart Japan
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela