michaelajohansson.blogg.se

Gott nytt år!!

Publicerad 2014-01-01 17:07:40 i Allmänt

Nyårs aftons morgon, frukost serverad till terassen precis utanför rummet. Pannkaka med frukt och apelsinjuice. Sen gick vi in till "stan" för att leta något ställe att fixa naglarna på. Men det var ett projekt utan dess like. Vi gick på det första bästa, några tjejer tog med oss till en bakgata. Dom skulle ha jättemycket betalt, men vi prutade ner priset rejält. Så vi tänkte att okej, vi testar. En stoppade mina naglar i aceton medan vi väntade på "bossen". Men när det kom in massa nya och dom började och skulle ta bort mitt gele på naglarna genom att bryta bort det så sa jag bestämt Nej och lyfte mig och gick. Dom andra följde med, men dom sprang efter oss och sa att dom skulle ta oss till deras riktiga salong istället. Alltså försökte dom bara lura oss. Vi fortsatte leta, gick in på alla ställen som gick, men det ända som kändes bra var lite för dyrt. Så det blev inget med det.

Vi gick till stranden istället och la oss för att sola. Det var sån sjuklig värme, svetten bara rann. Vi la oss och försökte att slappna av, men det gick inte. Så vi hoppade i vattnet, vilket inte var någon svalka, plus att vattnet var skräpigt och smutsigt. Inte alls något paradis :( iaf inte just nu, över nyår. Men vi har hört att det inte är så bra i Kuta heller. 
Det kom en dam och skulle sälja mango. Hon sa att varje mango skulle kosta typ 100, men det tyckte vi var för dyrt. Linnea sa då att vi ville ha 4 för 100. Hon bara skrattade åt oss och sa typ aldrig i livet. Men hon gav sig, men då sa vi att vi ville ha dom billigare ändå. Då sa hon, okej ni får ett bra pris, en för 30. Haha, vem försökte von lura, det var ju dyrare än 4 för 100. Men hon ville inte ge oss billigare så hon gick igen, haha. 

På kvällen gick vi ut och skulle äta nyårs middag. Vi tänkte gått en bit och kollat, men regnet kom så vi skyndade in på första bästa, ett jättemysigt ställe. Vi är 7st nu så vi behövde ett stort bord, så vi fick ett enormt. Efter vi beställd kom kyparen o frågade om ett annat sällskap kunde sitta bredvid och dumma som vi var sa vi ja. Så där kom 6 st fulla och odrägliga Aussies, uscha. Så vi bad om att dom skulle byta bord, men istället blev det vi som fick flytta. Men vi fick värsta soffplatsen så det var okej ändå. Det blev en två rätters middag, förrätt och varmrätt för ca 50kr. Haha. 
Sen gick vi i regnet ner till havet och hittade en lite beach restaurang vi smet in på för att se alla fina raketer utmed hela stranden, i spöregnet. Efter 12 slaget var vi blöta och trötta, så vi började springa hemåt i regnet och alla vattenpölar. Då ser vi Linnea gå med ett gäng under en stor presenning, så vi hoppade också under och fick en regn taxi in i ett parkeringshus. Sen fick vi gå ignom där och ut på andra sidan för att springa sista biten hem. Vilken himla kväll, väldigt mysig och när man tänker på sig själv, uppklädd och helt dyngsur springande i vattenpölarna kan man inte annat än att skratta! Gott nytt år! 

Imorse regnade det fortfarande aå vi tog en långfrukost på Linnea och Lisas uteplats. Vi kollade på en plan inför vad vi vill se här, det finns så sjukt mycket. Men nu har vi en liten aning om hur vi ska ha det iaf. 

När vi insåg att regnet inte skulle ge sig tog vi gänget och gick för att få massage och skrubb. Men dom hade inte tid för oss förens på eftermiddagen, så vi gick till poppis för att kolla i marknadsstånd. Det finns massa fina saker! Så vi shoppade shorts för 14kr och sen prutade vi på regn ponchos hur länge som helst, men tillslut fick vi igenom vårt bud på knappt 20kr ponchon. Det är dagens absolut bästa köp i detta regn! 
Jag undrar hur det funkar. Vi har fått höra att beroende på vilken färg man har på påsen så är det hur bra man är på att pruta. Jag och Linnea fick en vit för våra shorts, men jag vet inte om det var bra eller inte. Jag tror att det var det. Vi såg folk med grå och svart också. Men vi la våra saker i en annan påse så dom inte skulle veta. Dom är inte dumma! Sen åt vi lunch, ris, grönsaker och jortnötssås, mums! Sen var det tid att gå för att få massage. Där strömmar vi in 6 tjejer. Vi pratar lite och kommer överens om helkroppsmassage, body scrub och ansiktsmask/massage  i 2 h!!!! För 70kr! Det är helt galet, i två hela timmar fick vi njuta. För endast 70kr, det kommer garanterat bli mer massage!

Konstigt nog var man trött efter massagen så vi gick hem och vilade innan vi gick och åt middag ikväll. Vi gick till ett ställe med massa folk, maten var kanon. Sen gick vi och kollade lite i affärerna igen. Och sen blev det efterrätt på ett pannkaksställe. Mumma! När vi skulle gå därifrån för att gå hem regnade det, så alla 7 satte på sig sin poncho. Då satt det några killar i vår ålder och alla vände sif och och verkligen skrattade åt oss. Haha, okej att det kanske ser kul ut med alla i poncho. Men hallå, det regnar ju!!

Imorgon ska vi åka vidare, men allt är väldigt oklart! Men det löser sig, det är spännande :)

















Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela