michaelajohansson.blogg.se

Snorkling

Publicerad 2014-01-12 15:25:02 i Allmänt

Nu har det gått några dagar, livet är just nu väldigt underbart. Vi vaknar av oss själva tidigt på morgonen, går ut och springer kommer tillbaka och hoppar rakt ner i plurret. Det är nog det bästa doppet på hela dagen. Sen beställer vi frukost från poolen och när den är köar hoppar vi upp och torkar oss innan vi äter ägg, toast och färskpressad juice. Sen blir det rakt i bikinin och smörja in sig innan vi går och lägger oss på vårt favvoställe på stranden. Vid fina parasoll i en sacko-säck och sen bara njuter vi. Beställer in en färskpressad juice och badar lite innan vi går hem och hoppas i poolen igen. Sen är det duschdax för att sedan gå till någon restaurang och äta middag. Livet är inte jättehårt mot oss för tillfället. 

Igår kollade vi på solnedgången också, så sjukt fint var det. Satt och myste ett tag innan vi gick hem. När vi kom hem tog vi en snabbdusch och gick till en restaurang för lite mat. När vi ätit så gick vi hem och vilade lite innan vi gick ut till Sama-Sama, en reggae bar. Ett jättebra band spelar där nästan varje kväll. Efter bara några låtar kom polisen och avbröt. Dom skulle göra en drog-razzia på stället. Så musiken slutade och polisen började söka igenom människorna. Men bara de som va boende på ön, så alla turister var lugna. Det var ändå lite obehagligt. Men vet ju aldrig om folk får panik och slänger på turister sitt knark för att själva slippa. Men det var ju lugnt. Vi träffade några killar från Australien och Nya Zeeland som vi pratade med, sen gick vi vidare till en annan bar där det var massa mer folk. Vi dansade en stund och insåg sen att klockan var 2 och det var stor tid att gå hem. 
När vi var utanför Sama-Sama igen så kom det säkert 10 poliser med k-pistar och skyddsvästar. Det gick nog inte jättebra för alla inne på klubben tror jag. 

Imorse vaknade vi lite senare, sovmorgon! Sen satte vi oss och åt långfrukost innan vi bokade en snorklingsbåt. Det var vi 4 tjejer, 3 franska killar och 2 kanadensare. Det var jättekul. De franska killarna bor på samma ställe som oss så vi kände dom lite innan, det var dom som undrade om vi skulle med. 
Det var faktiskt ganska bra snorkling här, massa coola fiskar och en sköldpadda. Vi har haft sjuk tur med våra sköldpaddor, vi har sett någon nästan varje gång vi varit ute. Så vi var nöjda :)
Sen kom vi hem och låg i poolen säkert 2 timmar, lyssnade på fransk musik och bara chillade. Efter duschen gick vi till en fin restaurang, 12 personer och åt den godaste maten hittils. Butterfish med bakadpotatis och grönsaker. Det var så gott! En jätte trevlig middag. 

Nu sitter vi och väntar på Simba som lovat spela gitarr för oss ikväll :) 







Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Michaela Johansson

I denna bloggen skriver jag om mina äventyr i livet, jag började med Japan och skidåkning. Nu kommer jag skriva om mitt liv i Australien, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela